Afspraak maken in onze showroom?

Onze specialisten hebben alleen de beste bureaustoelen geselecteerd in deze webshop. Maar het kan lastig zijn om uit al deze stoelen een juiste bureaustoel te kiezen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom, nabij Antwerpen, waar u tientallen verschillende bureaustoelen kunt testen, onder andere van de merken HÅG, Herman Miller, Sitland en Rovo.
 
Wilt u graag uitgebreid advies bij het kiezen van een bureaustoel? Dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen. Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zelf een datum kiezen die u past. Onze showroom is van maandag t/m donderdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 15:30 uur. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van geschikte bureaustoel. 
 
Als u bij de beschrijving alvast een paar kenmerken opgeeft kunnen wij een aantal geschikte bureaustoelen voor u klaarzetten. Zodat u meteen kunt proefzitten wanneer u naar onze showroom komt. Hierbij kunt u denken aan:

  • Hoeveel uur per dag u gebruik denkt te maken van de bureaustoel
  • Of u rug- en/of nekklachten heeft
  • Uw lengte

Plan een afspraak in

Wilt u een afspraak maken met een van onze deskundige adviseurs? Plan nu zelf een afspraak in via onderstaand formulier. 

* Verplichte velden