Directiestoelen

Directiestoelen & managerstoelen

Als directeur of manager werkt u hard en dat mag best bekroond worden met een luxe, comfortabele directiestoel. Op Bureaustoelen.be vindt u de beste directiestoelen. Deze stoelen zijn geselecteerd door Rocor en zijn stuk voor stuk van topkwaliteit.

Stijlvol en functioneel

Directiestoelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van directeurs, bedrijfsleiders en managers. Ze zijn relatief duur in vergelijking met normale bureaustoelen, maar ze zijn vaak uitgerust met meer opties. De rugleuning loopt door naar boven, waardoor uw hele rug goed ondersteund wordt. Dit helpt weer tegen rugklachten.

Kies voor de juiste uitstraling

Directiestoelen zijn doorgaans iets groter dan bureaustoelen. Dit geeft een directiestoel een statige uitstraling. Het aanbod is divers, dus er is altijd een passende stoel voor u. De modellen van Herman Miller zijn bijvoorbeeld veel speelser dan de directiestoelen van Grammer en Sitland. En gaat u dan voor een stoffen bekleding, of juist voor chique leer? Alles is mogelijk.

Directiestoel kopen?

Bureaustoelen.be is dé expert in directiestoelen. De directiestoelen bieden wij aan vanaf 315 euro. De goedkopere stoelen zijn bekleed met kunstleer of andere stoffen, terwijl de duurdere stoelen van leer zijn. Controleer tevens de verschillende opvullingen en bekledingen van de directiestoelen. En misschien nog wel het belangrijkst: kies een stoel die u mooi vindt!

Lastig om een keuze te maken? Bekijk de pagina: 'Welke bureaustoel moet ik kiezen?'

32 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

32 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina