Grammer Tiger Up

Grammer Tiger Up

Normale prijs: € 1.424,00

Special Price € 1.139,00 Excl. BTW

Levertijd: U bespaart:
4 weken 20%

Actieve stoel in optimale vorm


De managementstoel tiger up is voor Grammer Office ontworpen door Ray Carter en uitgevoerd met het gepatenteerde glide-tec mechanisme voor een ergonomisch perfecte beweging. De stoel is uitgevoerd met een comfortabele stoffering en een fraaie kruisvoet, verkrijgbaar in diverse materialen en uitvoeringen. Optioneel is het mogelijk de stoel uit te rusten met het 'airshape system' in de rug, comfortabele armleggers, een kantelbare hoofdsteun en een kledinghanger. Het ontwerp van de stoel heeft meerdere onderscheidingen ontvangen.


Zitten, bewegen en werken tegelijk?


Geen probleem met glide-tec. Het wereldwijd gepatenteerde mechanisme maakt de ergonomisch zinvolle afwisseling tussen een holle rug en een bolle rug mogelijk terwijl u zit. Je kan vrij bewegen, maar behoudt altijd contact met het toetsenbord of het bureaublad. Je rug wordt gesteund in elke positie zonder ingewikkelde instellingen!


Standaard geleverd met in hoogte verstelbare armleggers met armpad bekleed in leder, chromen onderstel. Bekleed in leder, kleuren: zwart, wit, grijs, rood.


Stel uw product samen

Kleur leder
zwart
Kies uw Kleur leder
Zoom
zwart
zwart
Zoom
wit
wit
Zoom
grijs
grijs
Zoom
rood
rood
Zoom

Normale prijs: € 1.424,00

Special Price € 1.139,00 Excl. BTW

Omschrijving

Details

Glide-TEch mechaniek

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 4 weken

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via e-mail info@bureaustoelen.be of telefonisch op 03-213.78.78