Ergonomische stoelen

Ergonomische burostoelen – Wat is een ergonomische burostoel of beeldschermstoel?
Een ergonomische burostoel is een kantoorstoel welke zeer ruim instelbaar is. Denk hierbij aan de hoogte, zitdiepte, rugleuning lumbaal instelling en een van de belangrijkste de armlegger instelling, deze moet in breedte diepte en hoogte ingesteld kunnen worden zodat u uw armen naast het lichaam kan afrusten zonder statische spierbelastingen. Een armlegger welke niet goed ingesteld kan worden, kan ook niet goed worden gebruikt. In dat geval zal de gebruiker de armleggers het liefst onder zijn bureau instellen, terwijl het juist de bedoeling is dat de armlegger boven het bureaublad uit komt. Wij willen u hier graag vrijblijvend meer over vertellen.

Ergonomische burostoelen zijn kantoorstoelen welke zeer ruim instelbaar zijn. Het prijsverschil van een burostoel zit hem vaak in het instelbereik van de stoel.
Hoe ruimer een stoel instelbaar is hoe duurder hij is. Ergonomische burostoelen zijn vaak NPR 18.13 goedgekeurd, NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn. NPR is een richtlijn waar u zich als werkgever aan kan conformeren.
NEN goedgekeurde burostoelen zijn burostoelen met een minder ruim instelbereik dan een NPR burostoel. NEN burostoelen zijn goede burostoelen echter zijn ze minder ruim instelbaar. Met andere woorden niet iedereen kan er goed op zitten.

Leven is bewegen. Beweging is de basis van alle leven. Beweging voedt, activeert en versterkt het lichaam...
Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten, maar voor beweging en variatie.

62 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

62 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina