HÅG

HÅG

HÅG is Scandinavische topkwaliteit

HÅG levert Scandinavische topkwaliteit en is meervoudig winnaar van de Red Dot Award. Bureaustoelen.be levert bureaustoelen van HÅG, zoals Capisco, Pulse en Futu. Bestel online of kom naar de showroom.

HÅG ontwikkelt, produceert en verkoopt bureaustoelen sinds 1943. Dit merk is één van de marktleiders in Europa en HÅG-producten zijn nagenoeg overal ter wereld verkrijgbaar. 

Make the world a better place to sit

Tegenwoordig maakt HÅG deel uit van Scandinavian Business Seating, Scandinavië’s toonaangevende groep op het gebied van design en productie van bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. De groep bezit de Scandinavische merken HÅG, RBM en RH, die samenwerken om de visie van de groep: “Make the world a better place to sit” te realiseren.

HÅG heeft heel wat onderscheidingen gekregen voor zijn design. Hier zijn een aantal van de meest recente onderscheidingen:

Meer weten over HÅG? Klik hier voor meer informatie over de producten van HÅG.

Van directiestoel tot kantinestoel

Het blijft niet bij HÅG bureaustoelen. Dit gerenommeerde merk biedt stoelen in alle soorten en maten. Ook op bureaustoelen.be bieden we vele HÅG-modellen aan, met name (ergonomische) bureaustoelen maar bijvoorbeeld ook directiestoelen. Dit merk is zeer compleet en staat garant voor topkwaliteit. In het linkermenu filtert u gemakkelijk op het soort stoel of de prijscategorie. 

27 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

27 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina