HÅG

HÅG

HÅG bureaustoelen van Scandinavische topkwaliteit

Met een bureaustoel van HÅG bent u verzekerd van Scandinavische topkwaliteit. Met het oog op hun visie: “Make the world a better place to sit”, realiseren ze bureaustoelen die voorop lopen qua zitcomfort en design. HÅG maakt deel uit van Scandinavian Business Seating, een van Scandinavië’s toonaangevende bedrijven op het gebied van design en productie van bureaustoelen.

Bestel uw HAG bureaustoel online of bezoek onze showroom!

Bureaustoelen.be levert bureaustoelen van HÅG, waaronder de HÅG Capisco, Puls en Futu. U kunt onze bureaustoelen online bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom waar u eerst een stoel kunt testen.

5 voordelen van een HÅG bureaustoel

  1. Het geheim van elke HÅG bureaustoel: het Balanced Movement Mechanism™: dit mechanisme is een continue uitdaging voor uw zithouding en stimuleert dan ook beweging (tijdens het zitten).
  2. Ruim aanbod aan diverse bureaustoelen, maar allemaal stimuleren ze een ergonomische zithouding.
  3. Duurzame bureaustoelen van uitstekende kwaliteit, die jarenlang meegaan.
  4. Een HÅG bureaustoel bevordert gezond zitten, ook bij langdurig zittend werk.
  5. Bij Rocor Bureaustoelen koopt u een HÅG bureaustoel tegen de scherpste prijs!

Van directiestoel tot kantinestoel

HÅG is van alle markten thuis. Naast bureaustoelen biedt HÅG stoelen aan in allerlei soorten en maten. Op bureaustoelen.be bieden we diverse HÅG-modellen aan, met name ergonomische bureaustoelen, maar ook luxe directiestoelen. Dit merk is zeer compleet en staat garant voor topkwaliteit. De bureaustoelen van HÅG zijn te gebruiken op kantoor, maar ook op scholen en in ziekenhuizen. Zo is de bekende zadelkruk ook goed te gebruiken als representatieve baliestoel.

De gedachte achter het design van HÅG-bureaustoelen is dat bewegen tijdens het zitten gezond is. Bureaustoelen uit de collectie van HÅG stimuleren dan ook beweging tijdens het zitten. Combineer deze dynamische ergonomie met het Scandinavische design en u krijgt een prachtige HÅG (bureau)stoel.

Wilt u meer weten over HÅG? Klik dan hier voor meer informatie over de producten van HÅG.

27 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

27 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina