Vergaderstoelen

Conferentiestoelen en vergaderstoelen

Bureaustoelen.be biedt tientallen schitterende vergaderstoelen aan, die leverbaar zijn in allerlei kleuren.

Lange meeting? Zit goed

Een vergadering beperken tot zo'n anderhalf uur is het beste voor de focus. Toch is een lange vergadering niet altijd onontkoombaar. Een lange meeting of vergadering vliegt voorbij als alle aanwezigen in een comfortabele vergaderstoel plaatsnemen. Door zitcomfort worden bovendien rugklachten voorkomen. Zo blijft men even productief. 

Vergaderstoel kopen?

We leveren al vergaderstoelen vanaf 63 euro (excl. btw). De goedkopere vergaderstoelen zijn gemaakt van kunststof of kunstleer, maar de duurdere vergaderstoelen zijn uitgevoerd in echt leer. De stoelen zijn allemaal ergonomisch, omdat ze vaak langdurig gebruikt worden. De meeste vergaderingen duren immers al snel een paar uurtjes. Ook zijn de stoelen geschikt voor alle lichaamstypes, omdat er iedere keer iemand anders op een vergaderstoel zit. Ze hebben hierdoor geen - of minder - instelmogelijkheden, zoals een bureaustoel of directiestoel wel heeft.

Wilt u de stoelen graag in het echt zien? Kom naar onze showroom nabij Antwerpen en neem plaats in één van deze vergaderstoelen.

26 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

26 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina