HAG H05 5370

HAG H05 5370

Normale prijs: € 391,00

Special Price € 332,00

Levertijd: U bespaart:
3 weken 15%

HÅG H05 5370 heeft een gedeeltelijk beklede medium rugleuning. Poten zijn leverbaar in twee kleuren zwart of zilver. Kunststof glijders. Poten in gepolijst aluminium en armleggers zijn als optie leverbaar.

Stel uw product samen

Bekleding
zwart (stof xtreme plus)
Kies uw Bekleding
Zoom
zwart (stof xtreme plus)
zwart (stof xtreme plus)
Zoom
grijs (stof xtreme plus)
grijs (stof xtreme plus)
Zoom
blauw (stof xtreme plus)
blauw (stof xtreme plus)
Zoom
rood (stof xtreme plus)
rood (stof xtreme plus)
Zoom

Normale prijs: € 391,00

Special Price € 332,00

Omschrijving

Details

Zo simpel. Zo slim. HÅG H05 Communication Bezoekers- en vergaderstoelen

Met HÅG H05 Communication bezoekersstoelen is de HÅG H05 familie compleet. Het unieke schommelmechanisme stimuleert beweging en variatie op dezelfde manier als de bureaustoel. Dit is de ideale bezoekersstoel om te combineren met uw bureaustoel. De stoel is ook uitstekend geschikt voor vergaderzalen of andere werkplekken waar in groepen wordt gewerkt.

Dynamische ergonomie

Met een stoel die de bewegingen van het lichaam en vooral onze voeten volgt kan de gebruiker zich concentreren op het werk, terwijl tegelijkertijd de spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een gezond lichaam en een goed concentratie vermogen. U beweegt uw hele lichaam zonder er zelfs maar bij stil te staan.

Milieu

HÅG H05 wordt geproduceerd volgens milieuvriendelijke principes voor een milieuverantwoord gebruik. Een beperkt aantal, gemakkelijk vervangbare onderdelen draagt bij aan een product met een lange levensduur. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001. Als u een HÅG stoel koopt nemen we bovendien uw oude stoel gratis mee terug.

Ontwerp

HÅG H05 werd ontworpen op basis van beweging, balans en controle. Balans als beste uitgangspunt voor beweging. Beweging vanuit de voeten voor optimale controle. Van stilzitten word je immers moe, van bewegen blijf je fit en gezond! Peter Opsvik en zijn collega´s werken al sinds 1974 samen met HÅG en leverden een belangrijke en grote bijdrage aan de filosofie waarop HÅG haar activiteiten baseert

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3 weken

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via e-mail info@bureaustoelen.be of telefonisch op 03-213.78.78