HAG Wing 9811

HAG Wing 9811

Normale prijs: € 208,00

Special Price € 177,00 Excl. BTW

Levertijd: U bespaart:
3 weken 14%

HÅG Conventio Wing 9811 Vergaderstoelen

De zitting en rugleuning van HÅG Conventio Wing 9811 zijn leverbaar in zes verschillende kleuren: Zwart wit grijs rood geelgroen en blauwgrijs. Aluminium poten in zwart of zilver. Armleggers optioneel leverbaar. Stapelbaar tot 15 stoelen. Een stabiele lichtgewicht stoel die zich makkelijk laat opstellen en stapelen.

Stel uw product samen

Kleur
clay
Kies uw Kleur
Zoom
clay
clay
Zoom
petroleum
petroleum
Zoom
rood
rood
Zoom
sea green
sea green
Zoom
wit
wit
Zoom
zwart
zwart
Zoom

Normale prijs: € 208,00

Special Price € 177,00 Excl. BTW

Omschrijving

Details

Een dynamische stoel die speciaal ontworpen is voor vergaderingen en conferenties. Het ingebouwde schommelmechanisme stimuleert regelmatige variatie en beweging van uw voeten en verbetert de bloedcirculatie, mentale concentratie en de prestaties van uw collega´s en het publiek. HÅG Conventio Wing is gemaakt van lichte materialen die tegen een stootje kunnen. Dankzij het eenvoudige onderhoud is de stoel bijzonder geschikt voor scholen, universiteiten, bibliotheken, kantines, cafés, vergaderzalen, hotels en conferentiecentra. De vleugelvormige rugleuning is mooi om te zien. De stoel kan gestapeld worden tot een hoogte van 10-15 stoelen. Dankzij het koppelmechanisme kunnen de stoelen eenvoudig in rijen worden opgesteld. De zitting en rugleuning van HÅG Conventio zijn leverbaar in zes verschillende kleuren: zwart, wit, grijs, rood, geelgroen en blauwgrijs. Een stabiele lichtgewicht die gemakkelijk opgesteld en gestapeld kan worden.

Dynamische ergonomie

Heeft u ooit nagedacht over de beste zithouding? Dat is altijd de volgende! Een ergonomische stoel is een stoel die u op een natuurlijke manier helpt naar een volgende zithouding. Die rekening houdt met het bewegingsritme van ons lichaam, met kleine en grote bewegingen van onze voeten en die stil staat als ons lichaam dat wil.

Milieu

De zitting en rugleuning van HÅG Conventio zjin gemaakt van gerecycelde autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om sortering ten behoeve van het recyclen mogelijk te maken. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS). Daarnaast hanteert HÅG een milieu-managementsysteem volgens NS-ISO 14001. Als u een HÅG stoel koopt nemen we bovendien uw oude stoel gratis mee terug.

Ontwerp

De HÅG Conventio Wing biedt beweging en variatie tijdens lange vergaderingen en conferenties. Met als resultaat dat u zich beter voelt! Peter Opsvik en zijn collega´s werken al sinds 1974 samen met HÅG en leverden een belangrijke en grote bijdrage aan de filosofie waarop HÅG haar activiteiten baseert.

Extra informatie

Extra informatie

Levertijd 3 weken

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar via e-mail info@bureaustoelen.be of telefonisch op 03-213.78.78